Seekord kaunistame lihavõttelauda kalamunadega!

  

Lihtsuses peitub võlu.

Kalapojad pakuvad kalamarja serveerimiseks välja mugava ja maitsva lahenduse.

 

Variant nr 1.

- 50 neutraalse maitsega kartulikrõpsu

- purk hapukoort

- purk forellimarja (soola 3-4%)

- murulauku või rohelist sibulat või peretselli vm. maitserohelist.

 

Pange kartulikrõpsu peale pool teelusikatäit hapukoort, pool teelusikatäit forellimarja, kaunistuseks maitserohelist. Tulemus on lihtne, efektne ja maitsev.

 

Variant nr 2.

- 50 neutraalse maitsega kartulikrõpsu

- purk hapukoort

- purk heeringamarja (soola 2,5%)

- soolatud kappareid.

 

NB! Kapparid ei pea ilmtingimata nii suured ja ilusad olema kui allolevatel piltidel. Selle ämbritäie said Kalapojad pühadekingituseks oma lepingupartnerilt Sitsiiliast.

 

 

 

 

 

11.4.2014.a.

Veinisoovitus

Veinisoovituste tabelit näed siit

Austrite värskus ja säilitamine

AUSTRITE VÄRSKUSE HINDAMINE
ELUSATE AUSTRITE SÄILITAMINE


Värske auster on elus auster.
Elusaid austerid on lihtne ära tunda:

- Elusa austri koda on terve ja suletud, karbi kaaned on tihedalt kokku surutud..
- Kui austri karp on kergelt avanenud, koputage paar korda noaotsaga teravalt
ülemisele kanele ning austri koda sulgub uuesti.

Loe veel