Heeringamarja vaht

Kalapoegade valikusse on saabunud NATURAALNE HEERINGAMARI, soolasisaldus 4%.

Seda puhtamaitselist lisanditevaba toodet on lihtne ja mugav kasutada erinevate dipikastmete ja munaroogade koostises.

Allpool toome ära meiepoolse soovituse  valmistada heeringamarja mousseed (vahtu).

 

 

 

Koostis

Heeringamari    200 g

Maitsestamata jogurt 50-100 ml

Punane sibul, peeneks hakitud 3-4 spl

Restoranianjoovise filee, peeneks hakitud 3 tk

Vahukoor 200 ml

Zhelatiin 1 kuhjaga tl (võib ka ilma zhelatiinita)

Valget pipart noaotsatäis

 

Valmistamine:

Kõik koostisosad on soovitav enne valmistamist  jahutada.

Sega kokku heeringamari, jogurt, sibul ja ansjoovisefilee, valge pipar.

Sega aeglaselt kokku zhelatiin ja vahukoor.  Löö segu kõvasse vahtu.

Vala vahukoor kalamarjasegule ja sega aeglaselt ühtlaseks massiks.

 

Jäta külmkappi laagerduma. Paari tunni pärast on segu maitse ühtlustunud ja mousse valmis.