Tursa keele "poulette" ja praetud tursa keeled

 

Tursakeele poulette:

 

 

Koostisosad:

-       ca 20 tursa keelt (ca 40-50g/tk)

-       Värske petersell

-       500ml “Hollandaise” kaste

 

 

-   Asetage tursakeeled 1-2 minutiks kergelt soolasesse keevasse vette, seejärel jahutage. 

-       Pange keeled keedupotti koos 500ml “Hollandaise” kastmega

-       Lisage ca 75ml keeduvett

-       Lisage 1 tl hakitud peterselli

-       Kuumutage mõni minut, ärge laske keema !

-       Serveerige peene petersellipuruga

 

 

 

Praetud tursakeeled

 

Koostisosad:

2 tosinat tursakeelt (ca 40-50g/tk)

150g taluvõid

jahu

150ml värske tomatikaste

 

-       peske umbes 2 tosinat tursa keelt

-       kastke keeled ühekaupa külma piima ning seejärel rullige jahus

-       kuumutage 150g võid pannil ning asetage jahused keeled pannile üksteisest eraldatuna

-       küpsetage 2 minutit ühelt ning 2 minutit teiselt poolt

-       serveerige värske tomatikastmega