Seekord kaunistame lihavõttelauda kalamunadega!

  

Lihtsuses peitub võlu.

Kalapojad pakuvad kalamarja serveerimiseks välja mugava ja maitsva lahenduse.

 

Variant nr 1.

- 50 neutraalse maitsega kartulikrõpsu

- purk hapukoort

- purk forellimarja (soola 3-4%)

- murulauku või rohelist sibulat või peretselli vm. maitserohelist.

 

Pange kartulikrõpsu peale pool teelusikatäit hapukoort, pool teelusikatäit forellimarja, kaunistuseks maitserohelist. Tulemus on lihtne, efektne ja maitsev.

 

Variant nr 2.

- 50 neutraalse maitsega kartulikrõpsu

- purk hapukoort

- purk heeringamarja (soola 2,5%)

- soolatud kappareid.

 

NB! Kapparid ei pea ilmtingimata nii suured ja ilusad olema kui allolevatel piltidel. Selle ämbritäie said Kalapojad pühadekingituseks oma lepingupartnerilt Sitsiiliast.

 

 

 

 

 

11.4.2014.a.